Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κυβέρνηση: Κανένα θέμα με Κικίλια, στηρίζουμε Αγοραστό

Κυβέρνηση: Κανένα θέμα με Κικίλια, στηρίζουμε Αγοραστό

Την πλήρη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αλλά επιβεβαίωσε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Όσον αφορά στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας με τον πρωθυπουργό χθες στο Μέγαρο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η συνάντηση Μητσοτάκη – Κικίλια ήταν μια από τις καθημερινές συναντήσεις που κάνει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς του, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας.

Για τα σενάρια αλλαγής ηγεσίας στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας σημείωσε: «Δεν ανοίξαμε κανένα σενάριο περί αποπομπής του Κικίλια», και μάλιστα υπογράμμισε: «Αν γίνονταν κάθε φορά πραγματικότητα τα σενάρια περί ανασχηματισμού ή πρόωρων εκλογών, θα είχαμε κάθε έξι μήνες ανασχηματισμό ή εκλογές».

Και κατέληξε: «Άπαντες αξιολογούμαστε διαρκώς, αλίμονο αν δεν συνέβαινε, δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Η ΝΔ συνεχίζει να στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη διατήρηση της στήριξης στο πρόσωπο του νυν και υποψήφιου περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ερωτηθείς σχετικά με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης απάντησε: “Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη στήριξη στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού. Η δικαιοσύνη ως οφείλει με τον ανεξάρτητο ρόλο της να διεξάγει μια έρευνα και πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα αυτή για να δοθούν απαντήσεις. Η περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κάνει πάνω από 60 έργα της τάξης των 147 εκατ. ευρώ, καθαρισμός 400.000 χλμ, αντιπλημμυρικά έργα. Παραμένει το στάτους της υποστήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις