Πολιτική

Κυβέρνηση σε Κεχαγιά για Σπαρτιάτες: Το είπαμε ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούμε αυτές τις ψήφους

Μαίνεται η αντιπαράθεση για τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών, με φόντο και τη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφου του Προέδρου, Βασίλη Κασσελάκη ότι είναι ευπρόσδεκτες στο κόμμα του.

«Καταλαβαίνουμε το άγχος της κ. Κεχαγιά να μαζέψει τα ασυμμάζευτα» δηλώνουν κυβερνητικά στελέχη αναφορικά με τη δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν απάντησε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εάν η ΝΔ επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών ή άλλων ακροδεξιών σχημάτων.

Τα ίδια στελέχη παραπέμπουν στη δήλωση Μαρινάκη στο briefing

«Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση αυτή δεν κάνει εκπτώσεις. Δεν κρύβεται πίσω από προθεσμίες, παίρνει συγκριμένες πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει τέτοιους σχηματισμούς που πίσω από αυτούς, εφόσον το αποφασίσει η Δικαιοσύνη, κρύβονται εγκληματικές οργανώσεις και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έμμεση, ούτε άμεση, ούτε επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο. Ας το καταλάβουν καλά. Είναι έκθετοι» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγρότες γνωρίζουν ότι οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έχουν ήδη ανακοινωθεί
«Tο πλαίσιο των παρεμβάσεων ορίζεται με σαφήνεια από τα δημοσιονομικά περιθώρια, τα οποία εξαντλήσαμε, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους ευρωπαϊκούς κανόνες»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στο Μαξίμου
Μαρία Καρυστιανού: Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ποτέ δεν θα δώσει λύσεις – Δεν αντέχω να ξαναμπώ σε τρένο
«Το όνομα του κόμματος και η ημερομηνία των επίσημων ανακοινώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, διότι δεν είναι προσωπική απόφαση, θα είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχω ενεργά»
Μαρία Καρυστιανού 105
Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε Ελλάδα και Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα – Αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζουν οι δύο χώρες
Στο «Συμβούλιο Ειρήνης» προβλέπεται να συμμετέχουν 25 χώρες, ανάμεσά τους και κράτη που είχαν λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης