Πολιτική

Κυβέρνηση σε ΣΥΡΙΖΑ: “Ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός, με μια στάση στον Γράμμο”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με σκωπτικό τρόπο απαντούν κυβερνητικές πηγές στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Αφορμή η κριτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον χρόνο των αλλαγών, αλλά και τις επιλογές των νέων αναπληρωτών υπουργών.

«Την επόμενη φορά που θα κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ και για το χρόνο και για τα πρόσωπα», σχολίαζαν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

click4more: Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Όλες οι αλλαγές (video)

«Ιδίως για εκείνα που συνεχίζει να βαφτίζει νεοφιλελεύθερα διαγράφοντας τη μακρά θητεία τους στην Κεντροαριστερά επειδή δεν μπορεί να χωνέψει ότι του έχουν γυρίσει την πλάτη» .

«Με αυτά τα μυαλά ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός. Με μια στάση στον Γράμμο…» προσθέτουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Η αναφορά στον Γράμμο γίνεται προφανώς καθώς η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει -σύμφωνα με αφίσα που έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα δικτύωσης- κάμπινγκ στο Νεστόριο Καστοριάς, σε «μια ιστορική περιοχή, όπου πριν από 71 χρόνια τα γεγονότα που συνέβησαν καθόρισαν την σύγχρονη ιστορία του τόπου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σηκώνουν μανίκια» στο Μέγαρο Μαξίμου: Ο στόχος της αυτοδυναμίας, η διαιρεμένη αντιπολίτευση και τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν ότι ο μοναδικός και υπέρτατος στόχος παραμένει σταθερά η αυτοδυναμία στις εκλογές, και παραπέμπουν στο 2023, όταν, παρά τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τελικά η ΝΔ έλαβε ισχυρή εντολή
Μέγαρο Μαξίμου 7
ΥΠΕΘΑ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις και τετελεσμένα
Αιχμηρή απάντηση της Αθήνας στον απόηχο των νέων προκλητικών δηλώσεων του Γκιουλέρ για την Αν. Μεσόγειο - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτρεπτική ισχύ»
Φρεγάτα