Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Εικόνα ντροπής οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την ομιλία Ζελένσκι και τους Αζόφ

Για εικόνα ντροπής κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αντιπολίτευση με την παρουσία Έλληνα ομογενούς στην ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Βουλή ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανήκει στο Τάγμα του Αζόφ.

Όπως τόνιζαν οι κυβερνητικές πηγές καυτηριάζοντας την έντονη αντίδραση ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που σφάζονται άμαχοι και βιάζονται γυναίκες από Ρώσους στρατιώτες κάνουν μικροπολιτική. Υπενθύμιζαν μάλιστα με νόημα ότι το Τάγμα του Αζόφ είναι ενταγμένο στον Ουκρανικό Στρατό από το 2014.

«Οτιδήποτε άλλο είναι ρωσική προπαγάνδα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 95
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
82
Σκανδαλίδης για διεύρυνση ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ με τα παπαγαλάκια της προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια για δύο αστοχίες»
Ο επικεφαλής της Επιτροπής επιχείρησε να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα και επανέλαβε ότι το πολιτικό διακύβευμα για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι η συγκρότηση προοδευτικής εναλλακτικής απέναντι στη ΝΔ
Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ