Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη

«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ για τη στάση στο θέμα της τραγωδίας στα Τέμπη εξαπέλυσαν το απόγευμα της Δευτέρας (10.03.2025) κυβερνητικές πηγές, κάνοντας λόγο για στείρα αντιπολίτευση. 

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν, επίσης, ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό στη Βουλή αλλά και σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν στον δρόμο της στείρας αντιπολίτευσης, θα ήταν όμως προτιμότερο όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό στη Βουλή αλλά και σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και τώρα το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μην τοποθετείται, καθαρά και χωρίς αστερίσκους, στις θεσμικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επόμενης συνταγματικής αναθεώρησης.

Για παράδειγμα, ας μας πουν στο ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα συνεννοηθούν μεταξύ τους, εάν αποδέχονται την πρόταση της κυβέρνησης για αναθεώρηση του άρθρου 16 σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ή πρόκειται να επαναλάβουν την προ 20ετίας «κυβίστηση», αρνούμενοι να υπερψηφίσουν μία μεταρρύθμιση που μόνο οφέλη έχει για τους νέους μας, το εκπαιδευτικό μας σύστημα και συνολικά για τη χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς ξαναχτύπησε με αιχμηρό βίντεο: Το «καρφί» για τη Ντόρα Μπακογιάννη, η διαγραφή και τα επιχειρήματα προέδρου του Εδεσσαϊκού
«Ας τα βρει πρώτα με τον αδελφό της» λέει για τη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρώην πρωθυπουργός και το «εγώ που κολλάω;» για τις δημοσκοπήσεις
Ο Αντώνης Σαμαράς 36
ΝΔ για τα 11 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015: Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη της πατρίδας
Στο διάρκειας 35 δευτερολέπτων βίντεο της ΝΔ, καταγράφονται οι δραματικές στιγμές της περιόδου της με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα και τις εικόνες με τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών
Κάλπη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων»
«Πολλοί εύχονται ότι ο Τσίπρας θα κάνει το μεγάλο λάθος και στο τέλος θα βάλει όλα αυτά τα ρετάλια υποψήφιους βουλευτές.Υπάρχει κανένας λόγος να «αυτοκτονήσει»;
Νίκος Μωραΐτης 12