Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη: Κάποιοι δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να καταδικάσουν

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη: Κάποιοι δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να καταδικάσουν

Την έντονη ενόχληση της κυβέρνησης τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη χθες, στον αποχαιρετισμό στον Μίκη Θεοδωράκη, στη Μητρόπολη Αθηνών, εξέφρασε ο Γιάννης Οικονόμου, σημειώνοντας ότι… «το τελευταίο πράγμα που αρμόζει στον αποχαιρετισμό του μεγάλου Έλληνα είναι ο διχασμός και οι απρέπειες».

Παράλληλα όμως άφησε και σαφείς αιχμές για το γεγονός ότι πολιτικές δυνάμεις δεν καταδίκασαν το περιστατικό…  «Είναι απορίας άξιον ότι δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές. Να θυμίσω απλώς ότι όταν είχαν στο παρελθόν ακουστεί κάποιες αποδοκιμασίες για τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπήρχε άμεση και πολύ καθαρή καταδίκη αυτού του μεμονωμένου περιστατικό από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 «Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι το 2021 μπορεί να μοιάζει σε τίποτα με το 2011. Αν το έχουν στο μυαλό τους είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι γιατί η Ελλάδα του 2021 είναι μία διαφορετική χώρα. Κερδίζει στοιχήματα, ανοίγει καινούργιους δρόμους για τους πολίτες, τα διακυβεύματα και τα επίδικα της εποχής είναι διαφορετικά…» πρόσθεσε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις