Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

ΛΑΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για Λαφαζάνη

ΛΑΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ για Λαφαζάνη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ την ερχόμενη Τετάρτη καλεί τον κόσμο η ΛΑΕ, με αφορμή την κλήση σε απολογία του Γραμματέα του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ αναφέρει πως «η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, έφτασε σε σημείο να καλέσει σε απολογία, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. στην ΓΑΔΑ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος».

Η ΛΑΕ τονίζει πως «το κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, εντελώς αστήρικτο, συμπεριλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα κι έχει μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας. Δεν θα τους περάσει. Καλούμε τα Δημοτικά συμβούλια, τα συνδικάτα, τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς να πάρουν θέση ενάντια στην ένταση του αυταρχισμού και την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι με τις θέσεις της ΛΑΕ».

Για αυτό η ΛΑΕ καλεί «όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι διώξεις μας δυναμώνουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις