Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Πάρο: Στην μάχη και εναέρια μέσα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν 11.000 κάθε χρόνο, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι – Με παρακολουθούσαν συστηματικά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα και του επικεφαλής της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Επέμεινε πως παρακολουθούνταν ο ίδιος και σχεδόν 11.000 άτομα κάθε χρόνο.

«Μιλάμε για παρακολουθήσεις χιλιάδων πολιτικών προσώπων, δημόσιων προσώπων, δημοσιογράφων και προσώπων δημοσίου ενδιαφέροντος. Αυτό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανέπτυξε τη στρατηγική των παρακολουθήσεων στο έπακρο» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στο «Ελλάδα 24». Σημείωσε δε ότι η αναφορά αυτή είναι για τις «επίσημες παρακολουθήσεις» και όχι για τις «ανεπίσημες».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Ρουμπάτη ότι δεν είπαν την αλήθεια για τις παρακολουθήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ και πως όσα είπε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις Σαγιά και Πιτσιόρλα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

«Δεν είπε την αλήθεια ο Ρουμπάτης, δεν είπε την αλήθεια και ο Τσίπρας. Εμένα με παρακολουθούσε συστηματικά ο ΣΥΡΙΖΑ από δύο υπηρεσίες: Μία από την ΕΥΠ και μία από το περίφημο τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού πολιτεύματος της Γενικής Ασφάλειας, το οποίο ελέγχει όλες τις κοινωνικές και κινηματικές δραστηριότητες οι οποίες υποτίθεται βλέπουν το κράτος και την Δημοκρατία.

Αυτό το τμήμα το ίδρυσε ο Σημίτης και το αναβάθμισε με προσωπικό και εξοπλισμό ο Τσίπρας, νομοθετικά. Αυτό το τμήμα με παρακολουθούσε εμένα συστηματικά, με κατέγραφε, με βιντεοσκοπούσε και με μαγνητοσκοπούσε σφόδρα γιατί θεωρούσε ότι από την δραστηριότητα μου, την κινηματική ότι βλάπτω το δημόσιο συμφέρον και την δημοκρατία, γιατί εμείς παλεύαμε να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας φτωχών ανθρώπων και μ’ αυτές τις παρακολουθήσεις στοιχειοθέτησαν πλήθος κατηγοριών σε βάρος μου.

Έχω στις πλάτες μου πέντε δικές από το 2017, οι οποίες έχουν το μισό ποινικό κώδικα ως κατηγορίες. Αυτές οι δίκες και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί Νέας Δημοκρατίας συνεχώς αναβάλλονται γιατί έχουν μεγάλο πολιτικό κόστος», τόνισε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο πρώην υπουργός, έχει μεταλλαχθεί πλήρως αφού «δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, ούτε με καμιά εκδοχή της Αριστεράς, καθώς πρόκειται για ένα συστημικό κόμμα, μία νέα Δεξιά σε ακραίες μορφές και εκδοχές της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σχέδιο Αριστοτέλης»: Η πρόταση Τσίπρα για ανατροπή του διοικητικού χάρτη και μεταφορά εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση
Παρά τις εκκρεμότητες, το πολιτικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν καθαρό - Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να μεταφέρει τη συζήτηση από τη διαχείριση της σημερινής Αυτοδιοίκησης στον συνολικό ανασχεδιασμό του κράτους
O Αλέξης Τσίπρας
ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ κατά της κυβέρνησης για εξωδικαστικό: «Ανοίγει τον δρόμο για περισσότερους πλειστηριασμούς»
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στο ιδιωτικό χρέος, ενώ η ΕΛΑΣ προειδοποιεί ότι οι νέες διατάξεις μετατρέπουν τον εξωδικαστικό σε εργαλείο αναγκαστικής εκτέλεσης
Businessman, contract signing or accountant working on financial investments. using a calculator financial documents analyze the report Real estate and home loan insurance