Πολιτική

Λαφαζάνης: Οι εκδικητικές διώξεις της ΓΑΔΑ θα πέσουν στο κενό

“Ντροπή και υποκρισία” καταλογίζει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφορικά με την κλήση του στη ΓΑΔΑ, για τις διαμαρτυρίες στους πλειστηριασμούς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι ντροπή και υποκρισία να προσπαθεί ατέχνως και ψευδώς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να κρυφτεί πίσω από την παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για να δικαιολογήσει ματαίως την αυθαίρετη κλήση μου να απολογηθώ για χαλκευμένες κατηγορίες που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της χώρας”, τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.

Στη συνέχεια τονίζει πως “αποτελεί όνειδος η ΓΑΔΑ να ομολογεί τόσο ξεδιάντροπα ότι αποτελεί όργανο και το μακρύ χέρι των τραπεζών ενάντια σε φτωχούς πολίτες για να πεταχτούν στο δρόμο και να απολέσουν τα σπίτια και τα μικρά περιουσιακά στους στοιχεία.

Οι εκδικητικές διώξεις της ΓΑΔΑ θα πέσουν στο κενό. Γρήγορα στο σκαμνί θα καθίσουν οι πραγματικοί ένοχοι για την καταστροφή και την διάλυση της χώρας και τον πόνο που έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν αμείωτα στην κοινωνία”, καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8