Πολιτική

Λαφαζάνης: Τσίπρας – Καμμένος θα πάνε πακέτο μέχρι τέλους

Επίθεση κατά των πρώην συντρόφων του εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που χαρακτήρισε “παρωδία για γέλια και για κλάματα” την κριτική που κάνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο κ. Λαφαζάνης σε σχετική του δήλωση ανέφερε πως ο «Τσίπρας – Καμμένος πάνε πακέτο και ως πακέτο θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο και σε αξιοθρήνητη πολιτική κατάρρευση».

«Ο Πάνος Καμμένος, με τα όσα είπε στην Ουάσιγκτον, υπήρξε απλώς ο αμετροεπής λαγός, που έβγαλε φόρα παρτίδα όσα υπογείως και στην πράξη υλοποιεί εθελόδουλα και πρόθυμα ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών και τα νέα «αμερικανάκια» που κατοικοεδρεύουν στου Μαξίμου και σε ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «αμερικανο-γερμανοκρατία στον τόπο», και επέρριψε ευθύνες όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιδρά και δεν αμφισβητεί «το καθεστώς της πιο ακραίας αμερικανοκρατίας και Γερμανοευρωκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα», αλλά το αποδέχεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση της Κίνας στις δηλώσεις Γκιλφόϊλ για το λιμάνι του Πειραιά
Η κινεζική πρεσβεία καταγγέλλει «σοβαρή παρέμβαση» μετά τις δηλώσεις της Αμερικανίδας πρέσβη, η οποία κάλεσε την Ελλάδα να «πουλήσει το λιμάνι του Πειραιά» προκειμένου να αντιμετωπίσει την κινεζική επιρροή
Το λιμάνι του Πειραιά
Ο Διαμαντής Καραναστάσης παραιτήθηκε από βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Σαν το γάλα μες στις μύγες - Επιστρέφω στον πολιτισμό»
Την παραίτησή του από την Πλεύση Ελευθερίας υπέβαλε ο Διαμαντής Καραναστάσης - Στην ανάρτησή του ευχαριστεί προσωπικά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 70
Προστασία ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό: Ψηφιακή επαλήθευση ηλικίας – Τι θα ισχύει για πάρτι και σημεία πώλησης
Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε σύσκεψη όπου παρουσιάστηκαν τρία νέα ψηφιακά εργαλεία που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από το κάπνισμα και το αλκοόλ