Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Λαφαζάνης: Τσίπρας – Καμμένος θα πάνε πακέτο μέχρι τέλους

Λαφαζάνης: Τσίπρας – Καμμένος θα πάνε πακέτο μέχρι τέλους
photo eurokinissi

Επίθεση κατά των πρώην συντρόφων του εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που χαρακτήρισε “παρωδία για γέλια και για κλάματα” την κριτική που κάνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο κ. Λαφαζάνης σε σχετική του δήλωση ανέφερε πως ο «Τσίπρας – Καμμένος πάνε πακέτο και ως πακέτο θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο και σε αξιοθρήνητη πολιτική κατάρρευση».

«Ο Πάνος Καμμένος, με τα όσα είπε στην Ουάσιγκτον, υπήρξε απλώς ο αμετροεπής λαγός, που έβγαλε φόρα παρτίδα όσα υπογείως και στην πράξη υλοποιεί εθελόδουλα και πρόθυμα ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών και τα νέα «αμερικανάκια» που κατοικοεδρεύουν στου Μαξίμου και σε ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «αμερικανο-γερμανοκρατία στον τόπο», και επέρριψε ευθύνες όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιδρά και δεν αμφισβητεί «το καθεστώς της πιο ακραίας αμερικανοκρατίας και Γερμανοευρωκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα», αλλά το αποδέχεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις