Πολιτική

Λαγκάρντ για την δόση: “Εισέπραξα τα χρήματά μου…”

Την πληρωμή της δόσης από την ελληνική κυβέρνηση στο ΔΝΤ επιβεβαίωσε η επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία τόνισε πως οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να συνεχιστούν.

“Η Ελλάδα αποπλήρωσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οφειλόμενο ποσό για τον Απρίλιο στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξής της”, επιβεβαίωσε η γενική διευθύντρια του θεσμού, Κριστίν Λαγκάρντ.

Εισέπραξα τα χρήματά μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Λαγκάρντ, ερωτηθείσα σχετικά κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στην Ουάσινγκτον.

Η Αθήνα ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας εντολή να μεταφέρει στο ΔΝΤ ένα ποσό ύψους459 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο Αλέκος Αλαβάνος για τον Αλέξη Τσίπρα: «Έπρεπε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες»
«Ενέκρινε το τρίτο πρόγραμμα που μας επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο κατακρεούργησε την Ελλάδα - Λάθος η εκτίμησή μου όταν το πρότεινα για διάδοχο μου», τόνισε
Αλέκος Αλαβάνος
5