Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα: «Θα συντροφεύει γενιές και γενιές»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα: «Θα συντροφεύει γενιές και γενιές»

Με ανάρτηση στα social media ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο σπουδαίος συνθέτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (09.09.2019).

«Δημιουργός, τραγουδιστής, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Από το «Διδυμότειχο Μπλουζ» μέχρι το «Νότο» συντρόφευε και θα συνεχίσει να συντροφεύει γενιές και γενιές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αποχαιρετούμε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σοκαρισμένοι από την αναπάντεχη και απίστευτη απώλεια. Ο σπουδαίος τροβαδούρος που μας χάρισε απλόχερα αποθέματα ονείρου ευαισθησίας και τρυφερότητας, “έφυγε” από το αγαπημένο του Πήλιο. Από το ίδιο μέρος από το οποίο ξεκίνησε τη γόνιμη πορεία του στη ζωή και την τέχνη», ανέφερε από την πλευρά του σε δήλωσή του ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος.

«Η συντεχνία των μουσικών αλλά και όσοι τον αγαπούν τώρα θα είναι φτωχότεροι. Παρηγοριά, τα τραγούδια του, η μοναδικότητα της φωνής του, οι απόλυτα προσωπικές και αγαπημένες ερμηνείες του. Λαυρέντη ταξιδεύεις, αλλά θα είσαι πάντα εδώ», καταλήγει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις