Πολιτική

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ραγίζει καρδιές η κόρη του – «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγίζει καρδιές η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος πέθανε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, και η κόρη του Νάγια έκανε μια «αποχαιρετιστήρια» ανάρτηση στα social media.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται τόσο στη μέρα και τον τρόπο που έφυγε από την ζωή ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά και στη σχέση της μαζί του.

«Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν» λέει χαρακτηριστικά η Νάγια Γρηγοράκου. Επίσης αναφέρει πως η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς «ήρεμος». Έτσι «ήρεμο» και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας.

Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν.

Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, την μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες.

Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν.

Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού, όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά.

Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα.

Με φώναζες πάντα «Γρηγοράκο μου» γιατί σου έμοιαζα σε όλα.

Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε πατέρα!

Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου.

Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις.

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο στις 11.30 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: «Καμία υποχώρηση» στην Κάσο – Το «άδειασμα» στον Συρίγο και η απάντηση για τις αποζημιώσεις βουλευτών
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου θα προχωρήσει - Τι είπε για τα περί «αλαζονείας» κυβερνητικών στελεχών, την υπόθεση των Τεμπών και τα γενέθλια της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πιερία: «Δεν υπάρχει για εμάς καμία ξεχασμένη περιοχή» – Η θερμή υποδοχή στον Κολινδρό και τα «πηγαδάκια» με τους κατοίκους
«Μιλάω για μια Ελλάδα που όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες και πρόσβαση στις ίδιες υπηρεσίες» δήλωσε ο πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τον δήμο Πύδνας - Κολυνδρού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πιερία
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά
Με «τα γαλάζια σου γράμματα» της Γαλάνη η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση
«Ακρίβεια στα καύσιμα; Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για την ακρίβεια. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για τον ΦΠΑ τώρα. Πόσες επιστολές θα στείλετε πια για αυτά που πρέπει εσείς να λύσετε;»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Μαρία Καρυστιανού: Ελέγχθηκε το ιατρείο μου, νόμιμο το μηχάνημα βιοσυντονισμού – Υπάρχει κβαντική ιατρική αλλά όχι εξειδίκευση
Κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ματίνα Παγώνη να ανακαλέσουν για το μηχάνημα - Κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δημοσιοποίηση του ονόματός της - Τι είπε για τη δίκη των Τεμπών και την κόρη της
Μαρία Καρυστιανού 148
Στην Αθήνα την Τρίτη ο Μάρκο Ρούμπιο: F-35, Τουρκία, συμφωνία αμυντικής συνεργασίας και ενέργεια στο τραπέζι
Η Ουάσιγκτον δίνει τεράστια σημασία στον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακή πύλη, καθώς μέσω αυτής μεταφέρεται αμερικανικό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη
O Μάρκο Ρούμπιο