Πολιτική

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ραγίζει καρδιές η κόρη του – «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγίζει καρδιές η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος πέθανε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, και η κόρη του Νάγια έκανε μια «αποχαιρετιστήρια» ανάρτηση στα social media.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται τόσο στη μέρα και τον τρόπο που έφυγε από την ζωή ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά και στη σχέση της μαζί του.

«Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν» λέει χαρακτηριστικά η Νάγια Γρηγοράκου. Επίσης αναφέρει πως η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς «ήρεμος». Έτσι «ήρεμο» και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας.

Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν.

Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, την μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες.

Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν.

Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού, όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά.

Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα.

Με φώναζες πάντα «Γρηγοράκο μου» γιατί σου έμοιαζα σε όλα.

Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε πατέρα!

Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου.

Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις.

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο στις 11.30 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Ιπποκράτειο για τις επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Θα τους βρούμε και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη»
Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Μητσοτάκης
18
Συλλυπητήρια από Τασούλα και Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βασίλη Λεβέντη: «Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στη δημόσια ζωή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπηρέτησε τις απόψεις του «με πάθος επί δεκαετίες»
Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων
Σαμαράς για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε την ειλικρινή συμπαράστασή του στα τρία πολιτικά στελέχη και στις οικογένειές τους
Αντώνης Σαμαράς
Βασίλης Λεβέντης: Τα 23 χρόνια επιμονής για την είσοδο στη Βουλή, οι πίτσες στο στούντιο και η σχέση με τον θετό γιο του
Από το Πολυτεχνείο και τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, στις τηλεοπτικές εκπομπές, την ίδρυση της Ένωσης Κεντρώων και την κοινοβουλευτική δικαίωση του 2015 - Η σκληρή μάχη για τη ζωή του
Βασίλης Λεβέντης
Σύσσωμη καταδίκη από την αντιπολίτευση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και ΕΛΑΣ καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη, με αιχμές, διαφοροποιήσεις και κοινή αναφορά στην ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης.
εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ, Θεσσαλονίκη