Πολιτική

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ραγίζει καρδιές η κόρη του – «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγίζει καρδιές η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος πέθανε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, και η κόρη του Νάγια έκανε μια «αποχαιρετιστήρια» ανάρτηση στα social media.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται τόσο στη μέρα και τον τρόπο που έφυγε από την ζωή ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά και στη σχέση της μαζί του.

«Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν» λέει χαρακτηριστικά η Νάγια Γρηγοράκου. Επίσης αναφέρει πως η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς «ήρεμος». Έτσι «ήρεμο» και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας.

Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν.

Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, την μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες.

Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν.

Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού, όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά.

Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα.

Με φώναζες πάντα «Γρηγοράκο μου» γιατί σου έμοιαζα σε όλα.

Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε πατέρα!

Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου.

Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις.

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο στις 11.30 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 5
Η «δεξιά στροφή» Κασσελάκη, η έξοδος Τζάκρη και τα μηνύματα από τη ΝΔ
Η αποχώρηση της πρώην αντιπροέδρου από τους Δημοκράτες ανέδειξε την ιδεολογική μετατόπιση του κόμματος προς το φιλελεύθερο Κέντρο – Τι λένε Μαρινάκης και Γεωργιάδης για τα σενάρια προσέγγισης με την Πειραιώς
Γεωργιάδης, Θεοδωρικάκος, Πλακιωτάκης και Κασσελάκης 5
Αντώνης Σαμαράς: «Γενναίο βήμα» η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το Ισραήλ, η ελληνική κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη συγκυρία
Ο πρώην πρωθυπουργός ζητά από την Αθήνα να στηρίξει και την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων, κάνοντας λόγο για «ανάχωμα» απέναντι στα επεκτατικά σχέδια Ερντογάν
Αντώνης Σαμαράς
Νέα πυρά Παππά κατά Φάμελλου για την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: «Η στρατηγική ψηφίστηκε εν κενώ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει στο ψυγείο»
Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ζητά επαναχάραξη πορείας πριν από τις εκλογές και απορρίπτει τη λογική της ατομικής προσχώρησης στο νέο κόμμα
Νίκος Παππάς
Νάντια Γιαννακοπούλου: Δυσκολεύει αντικειμενικά ο στόχος της πρώτης θέσης για το ΠΑΣΟΚ
Η βουλευτής Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών μίλησε για αυξανόμενη ρευστότητα στην πολιτική σκηνή ενόψει εκλογών, άνοιγμα προς Κέντρο και Κεντροαριστερά και φορολόγηση των τραπεζικών υπερκερδών
Νάντια Γιαννακοπούλου, ΠΑΣΟΚ
9
Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και οδεύει ολοταχώς προς το κόμμα Τσίπρα
«Η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργούν διέξοδο και ελπίδα στον προοδευτικό και αριστερό κόσμο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής της
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σε εκδήλωση της ΕΛ.ΑΣ 58