Πολιτική

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ραγίζει καρδιές η κόρη του – «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα»

Ραγίζει καρδιές η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος πέθανε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, και η κόρη του Νάγια έκανε μια «αποχαιρετιστήρια» ανάρτηση στα social media.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται τόσο στη μέρα και τον τρόπο που έφυγε από την ζωή ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά και στη σχέση της μαζί του.

«Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν» λέει χαρακτηριστικά η Νάγια Γρηγοράκου. Επίσης αναφέρει πως η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς «ήρεμος». Έτσι «ήρεμο» και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας.

Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν.

Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, την μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες.

Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν.

Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού, όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά.

Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα.

Με φώναζες πάντα «Γρηγοράκο μου» γιατί σου έμοιαζα σε όλα.

Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε πατέρα!

Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου.

Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις.

Η κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου θα γίνει αύριο στις 11.30 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα επίθεση από την Τουρκία: Οι ελληνικοί χάρτες αλιείας χαράσσουν «φανταστικά σύνορα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει «άκυρες» και «χωρίς νομική ισχύ» τις ελληνικές απαγορεύσεις πέραν των 6 ναυτικών μιλίων, επαναφέροντας τη ρητορική περί παραβίασης της τουρκικής θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Ελληνικός χάρτης αλιείας
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή οι συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες
Κατά τη συζήτηση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης υποστήριξε ότι αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας
Βουλή
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος