Πολιτική

Λεουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποίησε τις πολιτικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή κίνηση διαμαρτυρίας των δυο πρώην βουλευτών, Θανάση Πετράκου και Στάθη Λεουτσάκου που πέταξαν μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής φέιγ βολάν κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Θ. Λεουτσάκος επιτέθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι ακολουθεί νεοφιλελεύθερη πολιτική, τονίζοντας παράλληλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ανοίγουν το δρόμο στην αντιπολίτευση νομιμοποιώντας ταυτόχρονα τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Για την… ιστορία τα φυλλάδια που εκτοξεύτηκαν χθες είχαν ένα κείμενο του νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου με τον τίτλο ιδιωτικοποιήστε τα πάντα το οποίο κατέληγε με τη φράση ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την “….” μάνα που σας γέννησε…».
Ένα φυλλάδιο το οποίο… όπως φάνηκε διαβάστηκε απ’ όλους τους παριστάμενους…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 22