Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λεβέντης: Επιβεβαιωθήκαμε! Έρχεται Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης!

Λεβέντης: Επιβεβαιωθήκαμε! Έρχεται Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης!

Επιμένει η Ενωση Κεντρώων ότι ο τούρκος καναλάρχης στον οποίο αναφέρθηκε και την Παρασκευή στην Βουλή, έρχεται στην χώρα μας προκειμένου να γίνει ιδιοκτήτης τηλεοπτικής συχνότητας!

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν:

«Η Ένωση Κεντρώων και ο Πρόεδρος της κ. Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αφού υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια».

Και συνεχίζει: «Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης. Υπήρχαν δύο τρόποι (δήλωσε) για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα ως καναλάρχης, ο ένας με το να αγοράσει κάποιο τοπικό κανάλι και ο δεύτερος με το να του δοθεί άδεια συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας από την κυβέρνηση. Η Ένωση Κεντρώων ζητά να μην “τολμήσει” ο Σύριζα να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία και παράλληλα να κλείσει κανάλια όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή άλλα. Εμείς θέλουμε ανοιχτά όλα τα υπάρχοντα κανάλια ώστε να διατηρηθεί η πολυφωνία και η Δημοκρατία και να γίνει η διαχείριση των οφειλών τους αμέσως».
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε