Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λεβέντης: Θέλει… Βαρθολομαίο για να διώξει τη “γκαντεμιά” του Μητσοτάκη!

Λεβέντης: Θέλει… Βαρθολομαίο για να διώξει τη “γκαντεμιά” του Μητσοτάκη!

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή. Γιατί δεν του έφτανε που του έδωσαν το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έδωσαν κι εκείνο του Γεωργίου Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά.

Έξαλλος είναι ο Βασίλης Λεβέντης και δεν το κρύβει. Η απόφαση να του παραχωρηθεί το γραφείο που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βουλή, καθόλου δεν του είχε αρέσει και τη δυσαρέσκειά του αυτή την είχε εκφράσει και δημόσια. “Αυτός είναι γκαντέμης” είπε πει.

Και δεν διστάζει να το επαναλαμβάνει. Βέβαια, με το να αποδεχτεί το γραφείο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Ένωση Κεντρώων “κέρδισε” άλλα δυο γραφεία για τους βουλευτές της. Αυτή είναι τουλάχιστον η υπόσχεση που έδωσαν στον Βασίλη Λεβέντη.

Αλλά αυτό δε “σβήνει” το… φόβο του για το “γκαντέμικο” γραφείο, που αναγκαστικά δέχτηκε να πάρει, όπως λέει. Και τι προτίθεται να κάνει; “Δεν θα φέρω όποιον-όποιον να μου κάνει αγιασμό. Θα ζητήσω από τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Μόνο έτσι θα φύγει η γκαντεμιά”.

Ο κ. Λεβέντης είναι έξαλλος και για ακόμη ένα λόγο, που πάλι έχει να κάνει με γραφείο στη Βουλή: έδωσαν το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου (του γέρου) στον Αντώνη Σαμαρά. «Το καταλαβαίνετε; Έδωσαν το γραφείο ενός Παπανδρέου στον Σαμαρά. Αν είναι δυνατόν…» έλεγε και ξανάλεγε.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε