Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών στον «Άρχοντα των Κρίκων»

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών στον «Άρχοντα των Κρίκων»
Φωτογραφία Reuters

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινο μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

“Ο “Άρχοντας των Κρίκων” μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια @Petrounias_E! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!”.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1422117059450875904?s=20

Τα συγχαρητήρια του στον ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. «Για μία ακόμη φορά ο χρυσός ολυμπιονίκης μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, ο Λευτέρης Πετρούνιας, μας κάνει υπερήφανους. Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δικαιώνει την προσπάθεια του κορυφαίου αθλητή και σπουδαίου ανθρώπου, που παρά τη σοβαρότατη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, κατάφερε να διακριθεί σε μια τόσο κορυφαία διοργάνωση, με τόσο σημαντικούς αντιπάλους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης, επιμονής και αποφασιστικότητας για την επίτευξη ευγενών στόχων. Η Ελλάδα τον ευχαριστεί για το δεύτερο συνεχόμενο ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους που φέρνει στην πατρίδα».

“Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον “Άρχοντα των Κρίκων” Λευτέρη Πετρούνια. Με επιμονή, προσηλωμένος πάντα στο στόχο του, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έκανε ξανά υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια!”, δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που περνώντας μέσα από “συμπληγάδες” κι έναν σοβαρό τραυματισμό έφτασε σε ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο. Παράδειγμα δύναμης και θέλησης για όλους τους νέους αθλητές. Συγχαρητήρια και στον προπονητή και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την επιτυχία αυτή» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις