Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λιάκος για Φιλελεύθερο: Ευφάνταστα σενάρια τα περί ενοχοποίησης Στουρνάρα

Λιάκος για Φιλελεύθερο: Ευφάνταστα σενάρια τα περί ενοχοποίησης Στουρνάρα

Διαψεύδει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος στο ΑΠΕ το δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, σύμφωνα με το οποίο, προ δύο περίπου μηνών ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα τον προειδοποίησε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχεδιάζει την ενοχοποίησή του.

«Το σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εμπεριέχει ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού», τονίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα με τη δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λιάκος διαψεύδει κατηγορηματικά ως «ευφάνταστα σενάρια» το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του ότι «πριν από δύο μήνες ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος είχε ενημερώσει τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ο Παπαγγελόπουλος σχεδιάζει την ενοχοποίησή του».

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Φιλελεύθερος, προ δύο περίπου μηνών ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα τον προειδοποίησε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχεδιάζει την ενοχοποίησή του.

Ο κ. Λιάκος φέρεται να μην έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που επιχειρείται η ενοχοποίηση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, εν τούτοις οι εξελίξεις καθώς και οι καταγγελίες του καθηγητή Νίκου Μανιαδιάκη, μέχρι πρόσφατα μάρτυρα υπό προστασία για την υπόθεση Novartis, ότι δέχθηκε πιέσεις να κατονομάσει τους κ.κ. Α. Σαμαρά, Α. Γεωργιάδη αλλά και Γ. Στουρνάρα δείχνουν να συνδέονται.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις