Πολιτική

Λιάνα Κανέλλη: «Χτύπησα το πόδι και το πλευρό μου» – Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1

Για το ατύχημά της στο πλατό του ΑΝΤ1 τη βραδιά των ευρωεκλογών, που «πάγωσε» τόσο όσους βρίσκονταν στο πάνελ αλλά και τους τηλεθεατές, μίλησε η Λιάνα Κανέλη.

«Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου», δήλωσε η Λιάνα Κανέλη για το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1, μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Την ίδια ώρα, αναφερόμενη στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, τόνισε ότι «το ΚΚΕ μπορεί να πανηγυρίζει, δώσαμε μία μάχη σε απολίτικο σκηνικό».

 

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας (10.06.24) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στο περιστατικό, έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη, μετά το ατύχημα.

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Και πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3