Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λίνα Μενδώνη για Φώφη Γεννηματά: Έφυγε νωρίς αλλά αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης

Λίνα Μενδώνη για Φώφη Γεννηματά: Έφυγε νωρίς αλλά αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά απέστειλε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

«Η Φώφη Γεννηματά εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά της χρόνια και το υπηρέτησε με αφοσίωση και αυταπάρνηση ως την τελευταία της στιγμή. Γαλουχήθηκε στην πολιτική από τον πατέρα της, έναν εξαιρετικά έντιμοπολιτικό, αφιερωμένο στην πατρίδα. Το έργο του και το παράδειγμά του καθόρισαν την πολιτική της πορεία», αναφέρει στο μήνυμά της η υπουργός Πολιτισμού.

Και συνεχίζει: «Ο αγώνας της τα τελευταία χρόνια υπήρξε διπλός: Από τη μια αγωνιζόταν για το ΚΙΝΑΛ και από την άλλη έδινε την προσωπική της μάχη. Και για τα δύο πάλεψε γενναία. Σήμερα ο σεβασμός και η λύπη που εκφράζεται από όλο το πολιτικό φάσμα, αποτελεί την αναγνώριση του πολιτικού ήθους της και της ακεραιότητας της».

«Ο προσωπικός της αγώνας κρατήθηκε, με την απόλυτη στήριξη της οικογένειας της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ως το τέλος. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά της. Η Φώφη έφυγε νωρίς αλλά της αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης. Στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, στον χώρο της κεντροαριστεράς και στα χρόνια που έρχονται η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή», καταλήγει η Λ. Μενδώνη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις