Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λίνα Νικολοπούλου: Απειλεί με μήνυση τον Παύλο Πολάκη η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Λίνα Νικολοπούλου: Απειλεί με μήνυση τον Παύλο Πολάκη η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου και ο Παύλος Πολάκης. Αφορμή τα όσα υποστήριξε στη Βουλή, την Πέμπτη (27.09.2018) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης, μεταξύ πολλών άλλων, είπε χθες στη Βουλή ότι η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα «ταΐζονταν με τον μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ». Και αυτό φαίνεται πως δεν θα μείνει έτσι από τη Λίνα Νικολοπούλου, που με μια οργισμένη δήλωση έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Στη δήλωσή της, η Λίνα Νικολοπούλου χαρακτηρίζει «ψεύδη και συκοφαντίες» τα όσα υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης. «Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν;», αναφέρει και σημειώνει: «θα μιλήσουν τα δικαστήρια».

Όλη η δήλωση της Λίνας Νικολοπούλου

«Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο… Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι… τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια…».

Στην ανακοίνωση της MINDWORK, διευθύνουσα σύμβουλος της οποίας είναι η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, γίνεται λόγος για παραλήρημα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον της στη Βουλή και σημειώνεται πως «το έναυσμα έδωσε η διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή αναφορικά με τη μηνυτήρια καταγγελία της εναντίον του ιδίου του Παύλου Πολάκη, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού αλλά και δημοσίων υπαλλήλων, για απιστία στην υπηρεσία και ζημία του ελληνικού κράτους μετά την απένταξη εκτελεσμένου και αποπληρωμένου έργου Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. η οποία καταλήγει σε ζημιά του ελληνικού κράτους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις