Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Αττικής

Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Αττικής
Φωτογραφία Eurokinissi

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Αττικής.

Το συνέδριο διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Δασκαλάκης”, στην Ελευσίνα.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, είχε σύσκεψη με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τους δημάρχους της Δυτικής Αττικής και τους υπουργούς που συμμετείχαν στο 8ο Περιφερειακό -Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Κατά την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την κυβέρνηση η υλοποίηση όσων συμφωνήθηκαν στα περιφερειακά -αναπτυξιακά συνέδρια.

Εισαγωγικά, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην τραγωδία που προκάλεσαν οι πλημμύρες, μια τραγωδία που υποχρέωσε την κυβέρνηση να αλλάξει τη σειρά των συνεδρίων (ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τα τελευταία δύο συνέδρια να γίνουν στην Αττική, για το δυτικό και το ανατολικό τμήμα της αντιστοίχως).

Ο πρωθυπουργός εξήρε τη σημασία της σύνθεσης απόψεων -είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει σε όλα ομοφωνία- ενώ στη συνέχεια ανέδειξε θέματα που επισπεύδονται, όπως είναι τα αντιπλημμυρικά έργα και ο χωρικός σχεδιασμός εν γένει.

Η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται με τα στρογγυλά τραπέζια, διαβεβαίωσε εξάλλου τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, αντιθέτως μαζί τους και με τους παραγωγικούς φορείς ξεκινά η υλοποίηση αυτών στα οποία κατέληξαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις