Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Με look «Ντένις ο Τρομερός» ο Γιούνκερ στη Βουλή – Οι αγκαλιές με παλιούς φίλους [pics]

Με look «Ντένις ο Τρομερός» ο Γιούνκερ στη Βουλή – Οι αγκαλιές με παλιούς φίλους [pics]

Παλιούς γνώριμους συνάντησε στην Βουλή ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Στην σχεδόν κατάμεστη ολομέλεια, ο Γιούνκερ είδε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και οι δυο άνδρες αγκαλιάστηκαν θερμά.

Εκτός από τους βουλευτές, στο κοινοβούλιο ήταν πρώην πρωθυπουργοί όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρόεδροι της Βουλής, όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης, η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, αλλά και η Περιφερειάρχης Αττικής αλλά και η προισταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου, η οποία δεν φάνηκε να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό των γύρω της.

Η σημερινή ομιλία του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, που ήταν η πρώτη του είδους της στην Ολομέλεια του ελληνικού κοινοβουλίου ήταν ένα εγκώμιο για την Ελλάδα. Το κλίμα σε όλες τις πτέρυγες ήταν πανηγυρικό και χαλαρό και όχι όπως έχουμε συνηθίσει στις κόντρες που συνήθως γίνονται μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Και στα υπουργικά έδρανα το κλίμα ήταν αντίστοιχο.

Θερμό ήταν και το κλίμα ανάμεσα στο Νίκο Φίλη και τον εκπρόσωπο της ιεραρχίας. Σήμερα άλλωστε δεν συζητάμε για τα θρησκευτικά…

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το λουκ του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ που η χωρίστρα του θύμιζε τον Ντένις τον Τρομερό. Και πως να μην τον θυμίζει άλλωστε, αφού νωρίτερα στην συνέντευξη με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου δήλωσε ότι λιώνει από την ζέστη και ήταν εμφανώς κάθιδρος.

πηγη φωτο: EUROKINISSI

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις