Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Λούκα Κατσέλη: Ο Ανδρέας πρώτος κατάλαβε τη σχέση με τον Αρσένη, μας παρακολουθούσαν

Λούκα Κατσέλη: Ο Ανδρέας πρώτος κατάλαβε τη σχέση με τον Αρσένη, μας παρακολουθούσαν
Φωτογραφία Eurokinissi

Για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Γεράσιμο Αρσένη μίλησε η Λούκα Κατσέλη αποκαλύπτοντας ότι πρώτος το κατάλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο One Channel αναφέρθηκε για το πως αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Γεράσιμο Αρσένη. «“Ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν ο Ανδρέας. Μας παρακολουθούσαν και τους δύο. Μας παρακολουθούσαν, ο Ανδρέας τον Γεράσιμο… Φώναξε ο Ανδρέας τον Γεράσιμο και του το είπε. Οπότε το 1984 επισημοποιήσαμε τον δεσμό μας και παντρευτήκαμε». 

Αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γεράσιμο Αρσένη επισημαίνοντας ότι μόλις είχε θεσμοθετηθεί από το ΠΑΣΟΚ ο πολιτικός γάμος, αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήθελε να τους παντρέψει με πολιτικό γάμο.

«Ο Ανδρέας δεν ήθελε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Τελικά έγινε. Ήταν ο κουμπάρος μας μαζί με τη Μαργαρίτα και ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο στο δημαρχείο της Αθήνας».

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά που έκανε η Λούκα Κατσέλη στην κρίση των Ιμίων περιγράφοντας τι ήταν αυτό που δεν ξεπέρασε ποτέ ο Γεράσιμος Αρσένης μέχρι και τον θάνατό του το 2016.

«Ζήσαμε πολύ δύσκολες στιγμές. Ίσως η πιο δύσκολη ήταν τα Ίμια. Η κρίση των Ιμίων την οποία δεν την ξεπέρασε ποτέ. Τον τυραννούσε μέχρι τον θάνατό του. Γιατί πίστευε ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί εκείνο το βράδυ και δεν το έκανε γιατί μόλις είχε προηγηθεί ένα μήνα, δύο μήνες η εκλογή πρωθυπουργού που την είχε χάσει για δύο ψήφους ότι θα συνδεόταν με αυτό και μέχρι και το τέλος της ζωής του ουσιαστικά βασανιζόταν από αυτό. Και ήθελε να γράψει για τα Ίμια. Αισθανόταν πολύ βάρος. Κι ενώ είχε κάνει τόσα πράγματα, και σε κάθε υπουργείο που πέρασε, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα και πολύ δυνατές αξιακές βάσεις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις