Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Λοβέρδος: Ανανδρη η επίθεση Τσίπρα στην οικογένεια του Θ. Αναστασιάδη

Λοβέρδος: Ανανδρη η επίθεση Τσίπρα στην οικογένεια του Θ. Αναστασιάδη

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τα όσα είπε στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας την Τετάρτη στην Βουλή για τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «Eίναι υποχρέωση της εφημερίδας να προβάλει τα θέματα και της κυβέρνησης να απαντά» και αποκάλεσε «αυταρχικό λαϊκιστή» τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε προσωπικές επιθέσεις κατά του Θέμου Αναστασιάδη επειδή ενοχλήθηκε από τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για τις παράνομες προσλήψεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής υπενθύμισε ότι το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει συστήσει στους πολιτικούς να αποδέχονται την κριτική από τα ΜΜΕ όσο σκληρή και αν είναι και πρόσθεσε για τον κ. Τσίπρα: «Στην χθεσινη του ομιλία στην Βουλή επιτέθηκε με προσωπική αναφορά στον ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος. Το έκανε γιατί τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας αναφέρονται σε θέματα παράνομων προσλήψεων. Είναι υποχρέωση της εφημερίδας να προβάλει και να αναδεικνύει τα θέματα και είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να απαντά».

Ο κ. Λοβέρδος είπε ακόμα πως η επίθεση του πρωθυπουργού ήταν «άνανδρη» καθώς αντί να απαντήσει για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «απάντησε με αναφορές σε ανήλικα τέκνα».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε