Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λοβέρδος για τις επιθέσεις Βερναρδάκη κατά του Παραολυμπιονίκη: “Έχετε ξεφύγει”

Λοβέρδος για τις επιθέσεις Βερναρδάκη κατά του Παραολυμπιονίκη: “Έχετε ξεφύγει”

Θέση για τις επιθέσεις μέσω Facebook του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Βερναδάκη κατά του Παραολυμπιονίκη Σίμο Παλτσαντίδη πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Λοβέρδος στην Ολομέλεια.

Επεκτείνοντας την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και σε θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως «ο κ. Βερναρδάκης, επιτέθηκε εναντίον του προέδρου των Παραολυμπιονικών. Τον είπε «φασιστάκι της πλάκας».

Αναζήτησα στον διαδικτυακό τους διάλογο μήπως παρόμοιας έντασης προσβολή έχει απευθύνει στον Υπουργό και ο Παραολυμπιονίκης, διότι το άδικο είναι άδικο, όποιος και αν το κάνει. Από ό,τι είδα στο διαδίκτυο και από την κάλυψη που έκαναν τα μέσα ενημέρωσης, η ένταση της ανταλλαγής των επιχειρημάτων δεν είναι ίδια.

Είναι ένας άνθρωπος που κάνει κριτική στην Κυβέρνηση και ένας Υπουργός –Υπουργός, ε;- που απαντάει με έναν τρόπο πάρα πολύ απαξιωτικό και βίαιο απέναντι σε έναν άνθρωπο, που είναι μεν Ολυμπιονίκης, αλλά είναι και άτομο με αναπηρία» και πρόσθεσε «Έχετε ξεφύγει, κυρίες και κύριοι;

Ένας Υπουργός προχθές μαλώνει μια καρκινοπαθή. Ένας Υπουργός σήμερα απευθύνεται με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο εναντίον ενός ατόμου με αναπηρία και Παραολυμπιονίκη. Γιατί τα κάνετε αυτά; Δεν έχετε προσαρμοστεί στο γεγονός ότι η Κυβέρνηση ακούει κριτική; Αυτή είναι η υποχρέωσή της από το Σύνταγμα και από την πολιτική δεοντολογία. Ο Υπουργός αυτός (κ. Βεναρδάκης), μας είχε πει ότι ορισμένα ΜΜΕ ξεφεύγουν από τον έλεγχο… τώρα έρχεται και προσθέτει και με μια άλλη απρεπή του συμπεριφορά…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε