Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Λοβέρδος: Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε από κορονοϊό (video)

Λοβέρδος: Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε από κορονοϊό (video)

Είναι ή όχι ο Δημήτρης Κρεμαστινός το 150ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα; Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, που πάντως δεν θέλησε να το πάρει… πάνω του γιατί δεν είναι γιατρός, ο πρώην υπουργός δεν πέθανε από τον κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν από το τέλος Μαρτίου στην Εντατική του Ευαγγελισμού. Είχε προσβληθεί με κορονοϊό και όταν σήμερα (08.05.2020) έγινε γνωστό ότι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, όλοι το απέδωσαν στον φονικό ιό. Εξάλλου, δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.

Click4more Συγκινεί ο Νίκος Παπανδρέου στο Live News για τον Δημήτρη Κρεμαστινό – Η πολιτική και η σχέση με τον Ανδρέα

Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο OPEN, ο Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε εξαιτίας του κορονοϊού. Όπως είπε, αυτό του είπε η σύζυγός του, Τζένη.

«Νίκησε τον κορονοϊό, θεραπεύτηκε όπως μου είπε η Τζένη. Θεραπεύτηκε, αν κατάλαβα καλά και από την πνευμονία», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η αιτία θανάτου του Δημήτρη Κρεμαστινού, συνέχισε, ήταν κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. «Νικήθηκε από τα γύρω γύρω που λέμε. Ήταν πολλές μέρες στην Εντατική, δεν το άντεξε ο οργανισμός του», είπε και πρόσθεσε πως ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν απολύτως υγιής όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. «Ήταν σαν 40 ετών. Ήταν άτυχος. Ήμασταν κι εμείς άτυχοι που τον χάσαμε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις