Πολιτική

Λοβέρδος: Πρωτοφανείς δηλώσεις Καμμένου για τις κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών

Ερώτηση για τις καταγγελίες Καμμένου περί “γιάφκας του ΣΥΡΙΖΑ” στις Ένοπλες Δυνάμεις έφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με ερώτηση που κατέθεσε στον νέον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη κάνει λόγο για « πρωτοφανείς δηλώσεις του απελθόντα Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τις κρίσεις ανώτατων αξιωματικών», υποστηρίζοντας «πως στις Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει «γιάφκα ΣΥ.ΡΙΖ.Α που καρατομεί αξιωματικούς»

Ο κ. Λοβέρδος ερωτά το νέο υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστολάκη “εάν και με την την ιδιότητα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που μόλις πριν είχατε και την τετραετή σας συνύπαρξη με τον κ. Καμμένο, είχατε αντιληφθεί την ύπαρξη μιας τέτοιας «γιάφκας» ; Πως εξηγείται ( με «αι» κι όχι με «ε» ) ότι οι επιλογές σας, όπως τις εισηγηθήκατε στο ΚΥ.Σ.Ε.Α., για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καταγγέλλονται από τον έως χθες Υπουργό Άμυνας ως απολύτως κομματικές και προϊόν αδιαφανών διαδικασιών; Προτίθεστε να ενημερώσετε την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις;”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ενώνει το κόμμα 30 χρόνια μετά τον θάνατό του και «κλείνει» τα εσωκομματικά μέτωπα
Το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τον ιδρυτή του ως τον πολιτικό εκείνο που έδωσε περιεχόμενο στην «κοινωνική δικαιοσύνη», τη «λαϊκή συμμετοχή» και την «εθνική αξιοπρέπεια»
Αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40