Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λοβέρδος: Στην κυβέρνηση είναι πολιτικοί απατεώνες

Λοβέρδος: Στην κυβέρνηση είναι πολιτικοί απατεώνες

Βολές εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τη συζήτηση στη βουλή για τα μέτρα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 είπε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση κάλεσε για διαβούλευση 47 φορείς και όλοι είπαν εναντίον του νομοσχεδίου. Είναι ενα νομοσχέδιο που φέρνει περισότρες περικοπές, μισθοί συντάξεις και σπίτια. Τα αντίμετρα δεν ειναι τίποτα. Σαν να λέμε πως αν σου πάρουν το σπίτι θα παρακαλέσουμε το ΔΝΤ να σου φέρει αντίσκηνο. Για τέτοια αντίμετρα μιλάμε. Οι άνθρωποι είναι πολιτικοί πολιτικοί απατεώνες και κοροϊδεύουν τον κόσμο οπως κορόιδευαν οταν έλεγαν οτι θα σκίσουν το μνημόνιο με ενα άρθρο, οταν μιλούσαν για το παράλληλο πρόγραμμα, για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ετσι τώρα λένε ψέματα και για τα αντίμετρα. Και γι αυτό θα πρέπει η ΝΔ να αποφασίσει να ασκήσει εκ του ρόλου της κριτική και να μην μπει καν στη συζήτηση για τα αντίμετρα.

Σε οτι αφορά τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε οτι δεν θα πρέπει να συσκοτιστεί η συζήτηση στη βουλή απο τα οσα κάνει η Χρυσή Αυγή στη βουλή.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε