Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λούζει” τον Βαρουφάκη ο Μητρόπουλος: Αμετροεπής, αφελής, έβλαψε την Ελλάδα

Πηγή Eurokinissi
Πηγή Eurokinissi

H σφοδρότητα των μέτρων οφείλεται και στο σχέδιο Βαρουφάκη, με την αμετροέπειά του, με την αφέλειά του φαίνεται ότι έβλαψε το ελληνικό ζήτημα, είτε λειτούργησε ατομικώς είτε λειτούργησε επικοινωνώντας ή κοινωνώντας το σχέδιό του στον Τσίπρα, φαίνεται ότι ήξερε τις προθέσεις του ο Σόιμπλε, δηλώνει ο Α. Μητρόπουλος που έριξε επίσης τις μπηχτές του προς τους διαφωνούντες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανελέητο σφυροκόπημα κατά του Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, με πλάγιες βολές τόσο κατά του Πρωθυπουργού όσο και κατά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, με συνέντευξη του στο Mega.
Είτε λειτούργησε ατομικώς είτε λειτούργησε επικοινωνώντας ή κοινωνώντας το σχέδιό του στον Πρωθυπουργό ή σε άλλους φαίνεται ότι ήξερε τις προθέσεις του ο Σόιμπλε και δανειστές με συνέπεια τη σφοδρότητα των μέτρων να την υποστούμε και από αυτό το σχέδιο. Φαίνεται ότι αυτά που λέει τα είχε εκμυστηρευτεί ή τα είχε εκφράσεις ως απειλή, ως ένα από τα σχέδιά του.
Ο Βαρουφάκης με την αμετροέπειά του, με την αφέλειά του, με τον ζήλο του να αναδείξει περισσότερο τις ιδέες του φαίνεται ότι έβλαψε το ελληνικό ζήτημα”.

Αμέσως μετά ο Α. Μητρόπουλος στρογγύλεψε τις δηλώσεις του για τον Πρωθυπουργό λέγοντας πως ”δεν πρέπει να ήταν κοινωνός αυτών των παιδαριωδών, των αφελών, των επικίνδυνων φάσεων αυτού του σχεδίου“.

Προσέξτε τώρα με ποιόν τρόπο τα ”χώνει” τόσο στον Βαρουφάκη όσο και στους διαφωνούντες εντός ΣΥΡΙΖΑ.
“Περισσότερο θεωρώ ότι αφορά ονειροπαρμένους και αφελείς και λιγότερο ανθρώπους που λειτουργούσαν με δόλο και σχέδιο, διότι έπρεπε να ξέρει, φοβούμαι ότι και πολλοί άλλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φοβούμαι και η δική μας, έχουν δεσμευτεί γραπτά ότι και να φύγουμε από το ευρώ θα πληρωθεί κανονικά και εντόκως και εγκαίρως το χρέος μας“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε