Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα
Πολιτική

Μάκη θέλεις κούρεμα, καν’ το σαν τον Πέτσα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η καραντίνα μας έχει επηρεάσει και εμφανισιακά, όλους. Τα κομμωτήρια κλειστά και άντε να μπορέσεις να κουρευτείς στο σπίτι. Κάπως έτσι φαίνεται ότι την πάτησε και ο Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης (22.04.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Αταίριαστοι. Αλλά δεν ήταν ακριβώς ο Μάκης Βορίδης που ξέρουμε όλοι.

Click4more Έτσι θα βγούμε από την καραντίνα

Συνήθως, ο βουλευτής της ΝΔ έχει πολύ κοντά μαλλιά. Όχι γουλί, αλλά στα πλάγια είναι κοντά και συμμαζεμένα.

Κάπως έτσι δηλαδή…

Βορίδης

Η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 8 Απριλίου, εν μέσω καραντίνας δηλαδή, όταν ακόμη ο Μάκης Βορίδης δεν είχε δει τα μαλλιά του να… φουντώνουν.

Δυο εβδομάδες μετά, ο υπουργός εμφανίστηκε έτσι…

voridis mallia

Μια καλή λύση θα ήταν να κάνει ό,τι έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που έβαλε τη γυναίκα του να τον… κουρέψει με την ψιλή.

Αλλά επειδή το κούρεμα αυτό δεν είναι εκείνο που συνήθως προτιμάει ο Μάκης Βορίδης, μάλλον ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα περιμένει μαζί με πολλούς πολλούς άλλους την ημέρα που θα ανοίξουν, ξανά, τα κομμωτήρια!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 8
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 161