Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μάκης Βορίδης: «Η εκλογή Κασσελάκη σηματοδοτεί το τέλος της Αριστεράς» – «Δεν θα μπορούσα ούτε εγώ να σκεφτώ καλύτερο τέλος»

Μάκης Βορίδης: «Η εκλογή Κασσελάκη σηματοδοτεί το τέλος της Αριστεράς» – «Δεν θα μπορούσα ούτε εγώ να σκεφτώ καλύτερο τέλος»

«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη σηματοδοτεί το τέλος της Αριστεράς υπό την έννοια μιας ιδειολογικοπολιτικής χρεοκοπίας. Άνθρωποι που έχουν μια πορεία και μια αφετηρία στο ’68 στην διάσπαση του ΚΚΕ και του ΚΚΕ εσωτερικού στην Αριστερά όταν τελικά ηττώνται από ένα  άνθρωπο που δεν έχει σχέση και αναφορά με αυτό τον χώρο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ιδεολογικοπολιτκής χρεοκοπίας», είπε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στο ερώτημα αν τον χαροποιεί αυτό είπε «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ένα καλύτερο τέλος ούτε κι εγώ».

Για το αν θεωρεί απειλή για τη ΝΔ την εκλογή Κασσελάκη τόνισε: «Αυτός ο χώρος εκφράζεται με αυτό τον τρόπο και αυτό είναι προϊόν μιας χρεοκοπίας. Αυτός ο χώρος δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη επιλογή πιστοποιεί την χρεοκοπία».

Στο ερώτημα γιατί είναι κενός ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Το κενό είναι κενό. Είναι άνευ περιεχομένου και μέχρι στιγμής δεν έχουμε οποιοδήποτε πραγματικό περιεχόμενο σε αυτό το οποίο υποτίθεται ότι κομίζει ο κ. Κασσελάκης. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να πει κατά την προεκλογική εκστρατεία με τους αντιπάλους του. Δεν θα περίμενε κανείς να γνωριστεί πολιτικά; Να δούμε το περιεχόμενο το πολιτικό;»

Υποστήριξε ότι κατά λάθος τον αποκάλεσε Φαμελάκη. Απαντώντας σε όσα είπε η κα Χρηστίδου ότι η ΝΔ είναι σε πανικό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει έναν πρόεδρο στη Βουλή και έναν στην κοινωνία είπε: «Η απάντηση είναι ότι μου φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι λειτουργική αυτή η διαίρεση. Το πρόβλημα είναι αυτό που εντόπισε ο πρωθυπουργός. Η έλλειψη περιεχομένου. Το κενό. Πολιτεύεται ο συγκεκριμένος και στον βαθμό που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις