Πολιτική

Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να αποδοθούν ευθύνες για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες για τα Τέμπη και να εντοπιστούν οι συστημικές χρόνιες δυσλειτουργίες του ελληνικού σιδηροδρόμου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέντευξή του στην κυριακάτικη Realnews, ο Μάκης Βορίδης έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «ποιά ευθύνη ανέλαβε; Και με ποιο τρόπο ακριβώς. Ο κύριος Σπίρτζης δεν ήταν που αρνήθηκε κάθε ευθύνη, κάθε σφάλμα, που μας είπε ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, θυμίζοντάς μας προηγούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι που δεν μπορούσαν να βρουν κάποιο λάθος;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα