Πολιτική

Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να αποδοθούν ευθύνες για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες για τα Τέμπη και να εντοπιστούν οι συστημικές χρόνιες δυσλειτουργίες του ελληνικού σιδηροδρόμου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέντευξή του στην κυριακάτικη Realnews, ο Μάκης Βορίδης έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «ποιά ευθύνη ανέλαβε; Και με ποιο τρόπο ακριβώς. Ο κύριος Σπίρτζης δεν ήταν που αρνήθηκε κάθε ευθύνη, κάθε σφάλμα, που μας είπε ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, θυμίζοντάς μας προηγούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι που δεν μπορούσαν να βρουν κάποιο λάθος;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6