Πολιτική

Παραλήρημα Μακρή: “Ηλίθιοι” και “ανθρωποφάγοι” δημοσιογράφοι

“Ανθρωποφάγους” και “ηλίθιους” χαρακτηρίζει η Ραχήλ Μακρή τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν και αναπαρήγαγαν πρόσφατη συνέντευξη και φωτογράφισή της σε περιοδικό, που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή: 

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως βγήκαν οι ανθρωποφάγοι και χωρίς να έχουν διαβάσει καν την συνέντευξή μου, πιάστηκαν από τους αυθαίρετους τίτλους που οι «δημοσιογράφοι» ανέβασαν μεταφέροντάς τους ως δικούς μου αυτοχαρακτηρισμούς.

Για να δω πόσες μέρες θα γράφετε ηλιθιότητες και άλλες πόσες θα παίζετε στα κανάλια της διαπλοκής ηλιθιότητες από ηλίθιους δημοσιογράφους κατά το γνωστό στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.

Click4more: Η Ραχήλ Μακρή απαντά στα αρνητικά σχόλια: Αν δεν έκανα τη φωτογράφιση θα “ξεπεινούσε” ο κόσμος;

Όλος αυτός ο πανικός τους μου θυμίζει την μελέτη του Κάρλο Μ. Τσιπόλα: οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Το γεγονός πως οι δραστηριότητες και οι ενέργειες του ηλίθιου πλάσματος είναι απόλυτα αλλοπρόσαλλες και παράλογες δεν καθιστά μόνο την άμυνα προβληματική αλλά και την όποια αντεπίθεση εξαιρετικά δύσκολη- σαν να προσπαθείς να στοχεύσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να κινηθεί με τις πιο απίθανες και απροσδόκητες κινήσεις. Αυτό είναι που και ο Ντίκενς και ο Σίλερ είχαν κατά νου, όταν ο πρώτος παρέθετε πως με ηλιθιότητα και καλή πέψη ο άνθρωπος μπορεί να υπομείνει αρκετά ενώ ο τελευταίος έγραφε πως ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμη και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια».

Δείτε την ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85