Πολιτική

Μαξίμου απαντά σε ΝΔ για τα αυθαίρετα: “Δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο”

Το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στην ΝΔ που τόνιζε νωρίτερα ότι "υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα".

«Η ΝΔ δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο» αναφέρει γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ως απάντηση στα όσα υποστήριξε νωρίτερα το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μαξίμου: “Κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας η ΝΔ”

Το Μαξίμου συνεχίζει: «Ξέρει να φωνάζει, αλλά όταν έρχεται η ώρα των έργων, των μεταρρυθμίσεων και της αποφασιστικότητας, αποδεικνύεται ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι το παλαιού πολιτικού συστήματος.

[read4more]

Επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας».

«Δεν μπορεί, λοιπόν, το κόμμα των “αναψυκτηρίων” και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί “ηλίθια” την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας, δήθεν, έγγραφα “φωτιά”» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Καλά θα κάνει η ΝΔ να στηρίξει και στην πράξη τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία και να μην υπονομεύει, σε κάθε βήμα της, την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Επίθεση και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, σχόλιο “για την υποκρισία της ΝΔ” έκανε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η υποκρισία της ΝΔ πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο. Κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα. Σήμερα η κ. Σπυράκη με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε από το 2007 κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής. Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Το ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται την αυτοδυναμία της ΝΔ για να βγει 2ο, στον ΣΥΡΙΖΑ περιμένετε αυτόν που διέλυσε το κόμμα
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η δευτερολογία και η τριτολογία του πρωθυπουργού στη συζήτηση για το κράτος δικαίου, με αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ για τη στρατηγική του και σφοδρή επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κυριάκος Μητσοτάκης
Οι προτάσεις Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Από την τεχνητή νοημοσύνη και το άρθρο 16 έως τον εκλογικό νόμο
Ο πρωθυπουργός άνοιξε στη Βουλή τη συζήτηση για μια «θεσμική φυγή προς τα εμπρός», θέτοντας στο τραπέζι αλλαγές που -κατά την κυβέρνηση- θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν τη λειτουργία της δημοκρατίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
Επανεμφάνιση Καρυστιανού με... διάγγελμα για το κράτος δικαίου και επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Όλοι τους είναι συνένοχοι»
Με βιντεοσκοπημένη δήλωσή της, επανέρχεται στη δημόσια σφαίρα με αιχμές για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και ατιμωρησία του πολιτικού συστήματος
Μαρία Καρυστιανού
28
Ένταση με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη: «Καλώς ορίσατε στην αίθουσα, ήρεμα» της είπε ο Κακλαμάνης
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διέκοψε τον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση για το κράτος δικαίου, με τον Πρόεδρο της Βουλής να παρεμβαίνει και να τη καλεί στην τάξη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
9
Γεωργιάδης: «Έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες, η Μυρτώ είχε φτάσει στο νοσοκομείο με τις τελευταίες της ανάσες» 
«Για την υπόθεση της ατυχούς Μυρτούς από την Κεφαλλονιά και τις καταγγελίες περί ελλείψεως ιατρών από τα ΤΕΠ, μίλησε προς ολίγου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ»
Άδωνις Γεωργιάδης