Πολιτική

Μαξίμου: Η ΝΔ είναι υπέρ της συμφωνίας με την Εκκλησία η έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;

Για διχογνωμία στην ΝΔ σχετικά με την συμφωνία Πολιτείας - Εκκλησίας κάνει λόγο το Μαξίμου, σχολιάζοντας τα όσα έχουν αναφέρει κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως λέει, ενώ επίσημα η ΝΔ έκανε λόγο για υιοθέτηση των προτάσεών της από την κυβέρνηση, την ίδια ώρα ακροδεξιά στελέχη τάσσονται κατά της συμφωνίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Μαξίμου:

“Μετά την ανακοίνωση της πρότασης συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας η ΝΔ εξέφραζε επισήμως την ικανοποίησή της, διεκδικώντας μάλιστα  και την πατρότητα της πρότασης συμφωνίας.

Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να επιβεβαιωθεί ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ. Το ένα μετά το άλλο, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, προεξαρχόντων του Αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και εσχάτως του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ακυρώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τάσσονται κατά της πρότασης συμφωνίας.

Δεν περιμένει κανείς ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μπορέσει να επιβληθεί στους ακραίους που ελέγχουν το κόμμα του και στους υπόγειους σχεδιασμούς τους.

Περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη μία ξεκάθαρη απάντηση: Η ΝΔ παραμένει υπέρ της πρότασης συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος ή για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ο κ. Μητσοτάκης έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θαλάσσια πάρκα: Σκληρή κριτική της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς απέναντι στην Τουρκία
Παράνομη χαρακτηρίζει την τουρκική κίνηση η ΕΛ.Α.Σ - Ζητεί ευρωπαϊκή αντίδραση και κυρώσεις, εγκατάλειψη της πολιτικής των «ήρεμων νερών» και επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα
Η Ελλάδα απαντά στις τουρκικές προκλήσεις με τα θαλάσσια πάρκα σε βόρειο Αιγαίο και Καστελόριζο: Είναι παράνομα και δεν δημιουργούν τετελεσμένα
Το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να ενεργεί «με συνέπεια και αποφασιστικότητα» για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της
Φρεγάτα 87