Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαξίμου: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση κατά της επιχείρησης της κας Μητσοτάκη

Μαξίμου

Με μια φράση, το Μέγαρο Μαξίμου καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κας Μαρέβας Μητσοτάκη τα ξημερώματα στου Ψυρρή.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Την απόλυτη καταδίκη του στην επίθεση κατά της επιχείρησης της Μ. Μητσοτάκη, συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, υπογραμμίζει ο Δ. Παπαδημούλης. Στο δεύτερο σκέλος της δήλωσης όμως, επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ γιατί επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση για την επίθεση αυτή.

«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική και άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη και επικίνδυνη», υπογραμμίζει, μέσω Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη, τονίζει σε ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις