Πολιτική

Μαξίμου: Η ΝΔ βγήκε να παραστήσει τον υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων – Δικαιολογείται λόγω της ημέρας!

"Η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει ότι έχει χιούμορ, ειδικά όταν η συζήτηση δεν περιλαμβάνει τις λέξεις «διαπλοκή», «SIEMENS», «τιμολόγια», «εκβιαστές», «λίστες», «Παπασταύρου»", σχολιάζουν κύκλοι του Μαξίμου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δηκτική ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στην ανακοίνωση της ΝΔ για την Πρωταπριλιά.

“Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αστεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για πολλές ακόμη Πρωταπριλιές” αναφέρει μεταξύ άλλων το Μαξίμου.

Όλη η απάντηση:

“Περί Πρωταπριλιάς

Το ποιόν εμπιστεύεται ο λαός και από ποιόν θεωρεί ότι έχει εξαπατηθεί, το έδειξε ξεκάθαρα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Η Νέα Δημοκρατία που μέχρι τότε πίεζε την κυβέρνηση να αποδεχτεί μια συμφωνία πολύ χειρότερη από αυτήν που σήμερα υλοποιείται, βγήκε σήμερα να παραστήσει τον ανέξοδο υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων. Δικαιολογείται λόγω της ημέρας.

Συγχαρητήρια πάντως στη Νέα Δημοκρατία. Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει ότι έχει χιούμορ, ειδικά όταν η συζήτηση δεν περιλαμβάνει τις λέξεις «διαπλοκή», «SIEMENS», «τιμολόγια», «εκβιαστές», «λίστες», «Παπασταύρου». Τότε το χάνει, μαζί με την ψυχραιμία της.

Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αστεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για πολλές ακόμη Πρωταπριλιές”.

Η ΝΔ με τη σειρά της απάντησε στην… απάντηση:

«Δεν ανταπαντάμε στους κύκλους του Μαξίμου, για να μην τους στεναχωρήσουμε ανήμερα της γιορτής τους!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος 11
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 71
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «παρών» και ξαναστήνει τον μηχανισμό του – Restart με 70.000 μέλη και πλώρη για τη ΔΕΘ
Δούρου, Παππάς και Πολάκης μπαίνουν μπροστά στη νέα καμπάνια, σε μια κίνηση με σαφή συμβολισμό ενότητας - Η Κουμουνδούρου απαντά στα σενάρια περί «τέλους εποχής» με ανασυγκρότηση των Νομαρχιακών
Η Ρένα Δούρου και ο Παύλος Πολάκης 9