Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαξίμου και ΝΔ ανταλλάσσουν… φιλοφρονήσεις για Τσίπρα – Μητσοτάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής. Χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!”.

Έτσι ξεκινά η επίθεση του Μεγάρου Μαξίμου εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναλυτικά η κυβέρνηση, μέσω άτυπης ενημέρωσης, αναφέρει:

Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων.

Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές”.

Απάντηση από τη ΝΔ

Κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ασκεί παράλληλα η ΝΔ για τα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται χαρακτηριστικά: «Τι μπορεί άραγε να πει ο κ. Τσίπρας στους δημοσίους υπαλλήλους σήμερα; Ότι τους κόβει ένα μισθό από τη μείωση του αφορολόγητου; Ότι κόβει από τους συνταξιούχους κατά μέσο όρο δύο συντάξεις; Ότι παίζει με τη ζωή των συμβασιούχων που τους κορόιδευε ότι θα τους μονιμοποιήσει; Ότι τους βλέπει όλους ως εκλογική πελατεία; Δύσκολο να καταφέρει να συνομιλήσει πια μαζί τους…» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε