Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Άντε και σε πρωινάδικο!

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Άντε και σε πρωινάδικο!

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση αντέδρασε το Μέγαρο Μαξίμου στη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον Ιβάν Σαββίδη και τη συμφωνία με τους δανειστές. Μάλιστα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εύχεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη Δευτέρα να… βγει και σε πρωινάδικο!

Στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζεται με ειρωνεία το γεγονός πως η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί το Σαββάτου (06.05.2017) στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ ήταν η δεύτερη τηλεοπτική παρουσία του προέδρου της ΝΔ μέσα σε λίγες μέρες, αφού είχε προηγηθεί και εκείνη στο κεντρικό δελτίο του Alpha μέσα στην εβδομάδα.

«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!».

Και καταλήγει: «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε