Πολιτική

Μαμουλάκης για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή: Θα μπορούσε ο Τσίπρας να πάρει πρωτοβουλία για παραίτηση υποψηφίων από το Επικρατείας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου επικρατεί κρίση… ηγεσίας, εν μέσω μπαράζ αμφισβητήσεων στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η προσοχή τώρα στρέφεται στην τακτική του προέδρου του κόμματος για την είσοδό του στη Βουλή, ζητώντας ουσιαστικά παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ουσιαστικά ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί, προκειμένου πρώην συνεργάτες του να παραιτηθούν, ώστε να μπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, για να τον εκθέσει.

Καθώς μάλιστα όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου θα πάρει την έδρα ως πρώτη επιλαχούσα μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλοου, εκεί αναμένεται να υπάρξει νέα σύγκρουση με την πλευρά του Αλέκξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης μιλώντας σήμερα, Δευτέρα (26.08.24) στα Παραπολιτικά 90,1, είπε ότι «θα μπορούσε  ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει μια πρωτοβουλία, προκειμένου να παραιτηθούν οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όμως κάθε έδρα έχει ονοματεπώνυμο».

Στη συνέχεια, όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη και τη στάση του, ο Χάρης Μαμουλάκης σημείωσε: «Μου προκαλεί εντύπωση, γιατί ο Πολάκης που στήριξε πρώτος τον Κασσελάκη, είναι τώρα απέναντί του».

«Εγώ συνεχίζω να στηρίζω Κασσελάκη. Μέχρι έναν βαθμό η εσωστρέφεια. Πρέπει να έχουμε το αίσθημα αυτοσυντήρησης», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Όποιος διαφωνεί και θεωρεί ότι έχει “δυσανεξία” με την ηγεσία Κασσελάκη καλύτερα να αποχωρήσει. Οι απώλειες μπορεί να δράσουν και προωθητικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερωτήματα από την έκθεση Τυχεροπούλου – Τι σημαίνουν για την πλειονότητα των βουλευτών των οποίων ήρθη η ασυλία
Το πόρισμα που παραδόθηκε θέτει ζήτημα ζημίας στα ευρωπαϊκά κονδύλια και δημιουργεί προβληματισμό για τη χρονική αλληλουχία των κινήσεων της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Παρασκευή Τυχεροπούλου, ΟΠΕΚΕΠΕ
Θεώνη Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Τα οικονομικά μας είναι διαφανή, ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει τον φάκελο για τα 530 εκατ. ευρώ χρέη της ΝΔ
«Ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση για την εντιμότητα του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τονίζοντας πως «δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση μετεκλογικές συνεργασίες»
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
Μαρία Λεπενιώτη: Η δικαστικός που «καθήλωσε» τη Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα
Η πρώην ανώτατη δικαστικός που ταυτίστηκε με την ιστορική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση συνυπογράφει την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛΑΣ - Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης»
Λεπενιώτη και Τσίπρας
10
Σφοδρά πυρά ΠΑΣΟΚ για κόμμα Τσίπρα και δημοσκοπήσεις: «Συγκεκριμένα σύστημα επιδιώκουν τη διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση»
Η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει «επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης» και θέτει ερωτήματα για τις τελευταίες έρευνες - «Η στατιστική σηκώνει τα χέρια ψηλά»
Παρουσίαση νέου κόμματος Τσίπρα 12
Μητσοτάκης για Τεχνητή Νοημοσύνη: Χρειαζόμαστε νέο λειτουργικό σύστημα για το κράτος, έχουμε απόθεμα καινοτομίας για να διαπρέψουμε
Στο Ζάππειο, σε συζήτηση με τον CEO της ElevenLabs, ο πρωθυπουργός έθεσε τους τρεις άξονες για την επόμενη ημέρα της AI σε Δημόσιο, υποδομές και καινοτομία - Η αναφορά στα παιδιά, τα social media και τις νέες ρυθμίσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης, ElevenLabs
7