Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μανώλης Χριστοδουλάκης για Φώφη Γεννηματά: Μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει και τις δύο μάχες

Μανώλης Χριστοδουλάκης για Φώφη Γεννηματά: Μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει και τις δύο μάχες
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησε για τη Φώφη Γεννηματά που γνώρισε στο ΚΙΝΑΛ και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, αφού συνεργάζονταν σε καθημερινή βάση μαζί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είπε ότι η Φώφη Γεννηματά προτίμησε να συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στην παράταξη για να διασφαλίσει την ενότητά της ενόψει των εκλογών για τη νέα ηγεσία, αφήνοντας πίσω της τα θέματα υγείας που καλούνταν να αντιμετωπίσει και πάλι και ενώ γνώριζε για την επιδείνωση της υγείας της.

Όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, κανείς δεν περίμενε ότι η υγεία της θα παρουσιάσει τέτοια επιδείνωση, ούτε και η ίδια αφού όταν μπήκε στο νοσοκομείο, ζήτησε από συνεργάτη της να μην ακυρώσει την τηλεοπτική εμφάνιση που είχε προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα, θεωρώντας πως οι γιατροί θα της δώσουν εξιτήριο και θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα και την απλότητα της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Χριστοδουλάκης αποκάλυψε ότι ζήτησε ακόμη και από τον ίδιο ή άλλους στενούς συνεργάτες της να μην την επισκέπτονται στο νοσοκομείο, ενώ όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν στο νοσοκομείο ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, η ίδια είπε «έχω να δώσω δύο μάχες: μια πολιτική και μία για την υγεία μου, δεν μπορώ να δώσω και τις δύο», και έτσι δήλωσε την απόσυρση της από τις εσωκομματικές εκλογές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις