Πολιτική

Στέφανος Μάνος: Σήμερα σέρβιραν στον Βαρουφάκη “αξιοπρέπεια” με το κουτάλι

Τη δήλωση που είχε κάνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στις 26 Φεβρουαρίου περί... αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Μάνος, λέγοντας πως στο σημερινό Eurogroup “του σέρβιραν 'αξιοπρέπεια' με το κουτάλι”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το σχόλιο του Στέφανου Μάνου στο Facebook:

Βαρουφάκης 26/02/2015: “το μοναδικό πράγμα που θέλει ο κόσμος δεν είναι χρήματα ή δουλειές αλλά αξιοπρέπεια και αυτό τους το έχουμε δώσει.” Με το κουτάλι του σέρβιραν “αξιοπρέπεια” στο σημερινό Eurogroup!

 

Βαρουφάκης 26/02/2015: “το μοναδικό πράγμα που θέλει ο κόσμος δεν είναι χρήματα ή δουλειές αλλά αξιοπρέπεια και αυτό τους το έχουμε δώσει.” Με το κουτάλι του σέρβιραν “αξιοπρέπεια” στο σημερινό Eurogroup!

Posted by Στέφανος Μάνος on Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85