Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Μανούσος Βολουδάκης: Η Κρήτη τον αποχαιρέτησε παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μανούσος Βολουδάκης: Η Κρήτη τον αποχαιρέτησε παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΦΩΤΟ από το zarpanews

«Ο Καζαντζάκης γράφει πως έτσι μονάχα σώζεται η ζωή. Και τι θα πει σώζεται; Ανεβαίνει. Κι εσύ Μανούσο πρόλαβες να σώσεις τη ζωή ανεβάζοντάς την σε ήθος σε προσφορά και σε ευγένεια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τελευταίο «αντίο» του Μανούσου Βολουδάκη.

Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου αποχαιρετούν σήμερα τον βουλευτή που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις ημέρες σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο σύμφωνα με το creta24. Από τις 9 το πρωί ο σορός του ήταν στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Λίγο πριν τις 12 στην Μητρόπολη Χανίων έφτασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, ενώ υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονταν από νωρίς στον ναό.

Δείτε τις εικόνες στο βίντεο του Flashnews:

Πολίτες, φορείς και πολιτικοί πήγαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Μανούσο Βολουδάκη και ακολούθησε η ταφή του στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Την πομπή ακολούθησαν με τα πόδια η σύζυγος και τα τρία παιδιά του Μανούσου Βολουδάκη και πολλοί πολίτες.

Στο κοιμητήριο, κατά την ώρα της ταφής, τον «αποχαιρέτησαν» βρακοφόροι με το ριζίτικο τραγούδι «ο Διγενής». Δείτε τις εικόνες του zarpanews:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις