Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μαραθώνια” κατάθεση του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου για τα βλήματα στην Σαουδική Αραβία

“Μαραθώνια” κατάθεση του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου για τα βλήματα στην Σαουδική Αραβία

Κατάθεση στην Εισαγγελία Διαφθοράς έδινε επί τρεις ώρες ο Βασίλης Παπαδόπουλος, για την υπόθεση της προσπάθειας πώλησης αμυντικού υλικού και συγκεκριμένα 300.000 βλημάτων τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία για τα πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένα τον Πάνο Καμμένο βρίσκεται ήδη στη Βουλή, ωστόσο ο κ.Παπαδόπουλος εμφανίστηκε τελικά στην εισαγγελία, που τον είχε καλέσει και πριν στείλει τη δικογραφία τις αρχές Φεβρουαρίου αλλά δεν είχε ανταποκριθεί και εξετάστηκε ως μάρτυρας.

Η εισαγγελία άλλωστε συνεχίζει την έρευνα για ενδεχόμενες ευθυνες μη πολιτικών προσώπων, υπηρεσιακών παραγόντων ή άλλων, στην υποθεση.

Το σκελός της δικογραφίας που αφορά τον κ.Καμμένο, εστάλη από την εισαγγελία Διαφθοράς στη Βουλή βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της απιστίας.

Η εισαγγελική έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση “σκόνταψε” στο όνομα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Παν. Καμμένου και ως ώφειλαν οι εισαγγελικές αρχές διαβίβασαν τη δικογραφία αμελλητί στη Βουλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις