Πολιτική

Μαραθώνιος 2017: Ο Άδωνις Γεωργιάδης “τα κατάφερεεε”! [pics]

Σε εξέλιξη ο 35ος μαραθώνιος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι περιχαρής που κατάφερε να "σπάσει" το δικό του, προσωπικό ρεκόρ!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναβιώνει ο αυθεντικός μαραθώνιος σήμερα, Κυριακή 12.11.2017. Η Αθήνα έχει “πλημμυρίσει” από χιλιάδες ανθρώπους που θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα που μετρά χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωτεύουσα!

Μαραθώνιος: Τερμάτισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πολλοί ήταν οι πολιτικοί που έτρεξαν και δοκίμασαν τις αντοχές τους. Ένας εξ αυτών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο οποίος, μάλιστα, όχι απλά τερμάτισε, αλλά “έσπασε” και το προσωπικό του ρεκόρ! Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετείχε στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Μετά τον τερματισμό έσπευσε να μοιραστεί την εμπειρία του με τους ακολούθους του στο Twitter. Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:

Τα κατάφερααα! Είχα βάλει στόχο «να σπάσω» τα 60’ και έκανα γύρω στα 59’. Ο ακριβής χρόνος σε λίγο αλλά κάτω από 60’. Ελάτε όλοι είναι υγεία“.

Δείτε την ανάρτηση

Η εμπειρία του Μαραθωνίου

Σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο κατακλύζουν το λεκανοπέδιο. Ο 35ος Μαραθώνιος είναι ξανά γεγονός! Και μαζί του φυσικά και οι… απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Την εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 8.35, από τη Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.

«Ο Μαραθώνιος ανήκει σε όλο τον κόσμο. Είναι μία έννοια πανανθρώπινη. Ενώνει ανθρώπους από όλες τις γωνίες του κόσμου με την ιστορική μνήμη και τελικά με την ταυτότητα του ίδιου του Μαραθώνιου της Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθώνιου» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος δεν είναι απλώς η κυριότερη έκφραση μαζικού αθλητισμού αλλά και μια σημαντική αφορμή να γνωρίσει όλος ο κόσμος την ιστορική, ζωντανή και δυναμική πόλη της Αθήνας» πρόσθεσε ο κ. Καμίνης.

Δείτε ζωντανή εικόνα από τον Μαραθώνιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ο «καθαρός δρόμος» της Δούρου προς τη ΔΕΘ: Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη
Με δέκα βουλευτές πλέον η Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της ΚΟ ποντάρει στο «ξεκαθάρισμα» πριν από τη Θεσσαλονίκη και προαναγγέλλει επιστροφές - Το ορόσημο της 24ης Αυγούστου
Γεροβασίλη, Δούρου, Κασιμάτη 21
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 44
Κατσαφάδος από Σαλαμίνα: Προτεραιότητα η γρήγορη καταγραφή των ζημιών και οι αποζημιώσεις, την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες
Στο νησί ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - Περίπου 600 άνθρωποι απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης - Στο Πυροσβεστικό Σώμα η έρευνα για τα αίτια των πυρκαγιών
Κατσαφάδος Σαλαμίνα