Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαραθώνιος 2017: Ο Άδωνις Γεωργιάδης “τα κατάφερεεε”! [pics]

Άδωνις Γεωργιάδης Μαραθώνιος

Σε εξέλιξη ο 35ος μαραθώνιος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι περιχαρής που κατάφερε να “σπάσει” το δικό του, προσωπικό ρεκόρ!

Αναβιώνει ο αυθεντικός μαραθώνιος σήμερα, Κυριακή 12.11.2017. Η Αθήνα έχει “πλημμυρίσει” από χιλιάδες ανθρώπους που θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα που μετρά χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωτεύουσα!

Μαραθώνιος: Τερμάτισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πολλοί ήταν οι πολιτικοί που έτρεξαν και δοκίμασαν τις αντοχές τους. Ένας εξ αυτών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο οποίος, μάλιστα, όχι απλά τερμάτισε, αλλά “έσπασε” και το προσωπικό του ρεκόρ! Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετείχε στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Μετά τον τερματισμό έσπευσε να μοιραστεί την εμπειρία του με τους ακολούθους του στο Twitter. Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:

Τα κατάφερααα! Είχα βάλει στόχο «να σπάσω» τα 60’ και έκανα γύρω στα 59’. Ο ακριβής χρόνος σε λίγο αλλά κάτω από 60’. Ελάτε όλοι είναι υγεία“.

Δείτε την ανάρτηση

Η εμπειρία του Μαραθωνίου

Σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο κατακλύζουν το λεκανοπέδιο. Ο 35ος Μαραθώνιος είναι ξανά γεγονός! Και μαζί του φυσικά και οι… απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Την εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 8.35, από τη Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.

«Ο Μαραθώνιος ανήκει σε όλο τον κόσμο. Είναι μία έννοια πανανθρώπινη. Ενώνει ανθρώπους από όλες τις γωνίες του κόσμου με την ιστορική μνήμη και τελικά με την ταυτότητα του ίδιου του Μαραθώνιου της Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθώνιου» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος δεν είναι απλώς η κυριότερη έκφραση μαζικού αθλητισμού αλλά και μια σημαντική αφορμή να γνωρίσει όλος ο κόσμος την ιστορική, ζωντανή και δυναμική πόλη της Αθήνας» πρόσθεσε ο κ. Καμίνης.

Δείτε ζωντανή εικόνα από τον Μαραθώνιο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις