Πολιτική

Μαραθώνιος: “Σίφουνας” ο Άδωνις! Έτρεξε, κοστουμαρίστηκε και… μάθημα ρητορικής! [pics]

Πήρε... μετάλλιο ο Άδωνις Γεωργιάδης! Αμέσως μετά τον Μαραθώνιο στα 10 χιλιόμετρα, ξεκινά μαραθώνιο... ρητορικής, με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, να δηλώνει υπερήφανη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συμμετείχε στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, στα πλαίσια του αυθεντικού Μαραθωνίου για το 2016.

Ο ίδιος πριν την εκκίνηση δήλωνε… ανήσυχος για το πως θα δείχνει… μετά τον τερματισμό, ωστόσο και κατάφερε να τερματίσει και βρέθηκε σε χρόνο – ρεκόρ στα γραφεία της Ελληνικής Αγωγής για τρίωρο μάθημα ρητορικής!

Καθόλη τη διάρκεια του… δικού του μαραθωνίου, πάντως, πληροφορούσε τους ακόλουθούς του στο Twitter για τις κινήσεις του, ενώ η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, τον αποκαλούσε “ήρωά μου”.

Τα γεγονότα με… χρονική σειρά:

Μαραθώνιος 2016 LIVE: Η είσοδος των Ολυμπιονικών στο Καλλιμάρμαρο!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν την εκκίνηση

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον τερματισμό του, με χρόνο 60′ 34″

Τα συγχαρητήρια της Ευγενίας Μανωλίδου

Το μετάλλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ

Και… σφαίρα για μάθημα ρητορικής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της ΝΔ με άρωμα κάλπης: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και οι εσωτερικές αιχμές
Μεγάλη σημασία έχουν και οι παρεμβάσεις των κορυφαίων στελεχών, ειδικά μετά τον διαχωρισμό που υπήρξε στην ΚΟ, ανάμεσα σε αυτούς που «ιδρώνουν τη φανέλα» και σε όσους αποφεύγουν να βγαίνουν μπροστά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21