Πολιτική

Μαρέβα Γκραμπόφσκι για την ανατροπή του δικαιώματος της άμβλωσης στις ΗΠΑ: «Είναι σοκαριστικό και αποκαρδιωτικό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αντίθεσή της στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ανέτρεψε το δικαίωμα στην άμβλωση εξέφρασε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζει ότι η απόφαση είναι σοκαριστική και οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα της επιλογής.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο twitter η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αναφέρει: «Είναι σοκαριστικό και αποκαρδιωτικό να βλέπεις την Roe v Wade (σ.σ. η απόφαση για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων) να ανατρέπεται μετά από σχεδόν 50 χρόνια. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Αυτά είναι θεμελιώδη δικαιώματα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης