Πολιτική

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χαμογελαστή και στα… μπεζ [pics]

Μπορεί όλα τα φώτα να ήταν στραμμένα στον πρόεδρο της ΝΔ κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, αλλά τα βλέμματα τα έκλεψε ξανά η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό του άλλωστε. Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν εκεί και το μεσημέρι της Κυριακής (16.09.2018) όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε… ολομόναχος στο λευκό τραπέζι του συνεδριακού κέντρου για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Με ένα μπεζ παντελόνι και ένα μακρυμάνικο πουκάμισο εμφανίστηκε σήμερα η Μαρέβα Μητσοτάκη, επιλέγοντας κάτι… διαφορετικό από το ολόλευκο σύνολο που είχε επιλέξει για την εμφάνισή της στο Βελλίδειο το βράδυ του Σαββάτου (15.09.2018).

mareva
Φωτογραφία Eurokinissi
mareva
Φωτογραφία Eurokinissi

Στα… παρασκήνια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, “λουσμένα” με μπλε φωτισμό, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθούσαν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και σχολίασαν μεταξύ τους.

adonis kedikoglou
Φωτογραφία Eurokinissi
adonis kedikoglou
Φωτογραφία Eurokinissi

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο Σταύρος Καλαφάτης, η Κατερίνα Μάρκου, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Νότης Μηταράκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

adonis kedikoglou
Φωτογραφία Eurokinissi
mitsotakis deth markou
Φωτογραφία Eurokinissi
mitsotakis deth stelexi
Φωτογραφία Eurokinissi
mitsotakis deth stelexi
Φωτογραφία Eurokinissi
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Αλέξης Τσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών για το νέο κόμμα: Όλα στην ώρα τους, επιστρέφω τώρα για να υπάρξει κανονικότητα
Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και έδωσε το στίγμα της πολιτικής του επανόδου, συνδέοντάς την με την ανάγκη αλλαγής πορείας σε οικονομία, θεσμούς και εξωτερική πολιτική
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
69